Despre Business-Quest

Ai o afacere ? Vrei sa stii ? Nu ai cui sa te adresezi ? Acum exista Business Quest. Singura platforma de intrebari, cu raspunsuri date de consultanti si dedicata oamenilor de afaceri. Proiectul este oferit de UPC Business cu participarea activa a wall-street.ro si avocatnet.ro. Consulta-ne si iti raspundem gratuit!

Intreaba-ne orice vrei sa stii legat de afacerea ta, din domeniile: finantare, legislatie, fiscalitate, resurse umane si promovare si iti raspundem gratuit.

Cum functioneaza ? Simplu !

  • Acceseaza site-ul www.business-quest.ro.
  • Inregistreaza-te.
  • Pune o intrebare din cele 5 domenii cheie.
  • Consultantii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil. Vei fi anuntat cand ai primit raspuns

Poti sa te intorci pe forum oricand cu o noua intrebare sau poti vizualiza raspunsurile celorlalti. Saptamanal cea mai inspirata intrebare va fi dezbatuta pe FaceBook de catre comunitatea Wall-street.ro.

PROMOVARE:

Probleme de comunicare ? De pozitionare ? Alegerea celui mai bun mix ? Vrei sa-ti formezi un departament de marketing si nu stii de unde sa incepi ? Afacerea ta, ce vrea sa stie ? Consultantii "Business Quest": Alexandra Teodorescu si Alina Apetrei sunt aici pentru afacerea ta. Consulta-ne si iti raspundem gratuit!

LEGISLATIE:

Legile vin si pleaca. In urma lor raman oamenii de afaceri cu munca lor, nevoiti fiind sa se conformeze realitatii. Vrei sa fii pregatit ? Afacerea ta, ce vrea sa stie ? Consultantii Business Quest": Anca Dumitrescu si Alin Popescu sunt aici pentru afacerea ta. Consulta-ne si iti raspundem gratuit!

FINANTARE:

Unde gasesti finantare pe timp de criza ? Si cum ramane cu rambursarea creditelor deja contractate ? Chiar nu mai sunt bani pentru idei de afaceri ? Mai exista oportunitati ? Afacerea ta, ce vrea sa stie ? Consultantii "Business Quest": Diana Cioltei si Claudiu Vrinceanu sunt aici pentru afacerea ta. Consulta-ne si iti raspundem gratuit!

FISCALITATE:

Iti cunosti toate drepturile ? Ca obligatiile cu siguranta le stii! Cum e cu declaratia 390 ? Si daca primesti un Control de la Garda Financiara pe nepusa masa ? Si cu impozitul pe profit ? Afacerea ta, ce vrea sa stie ? Consultantii "Business Quest":Ana Sabiescu, Marius Stanciu si Laura Culita sunt aici pentru afacerea ta. Consulta-ne si iti raspundem gratuit!

RESURSE UMANE:

Este legal sa concediezi un angajat daca este in concediu ? Ai dreptul sa introduci in contractul individual de munca obligatia de a atinge un anumit nivel de productie sau vanzari ? Afacerea ta, ce vrea sa stie ? Consultantii "Business Quest": Laura Chilomsi Liviu Florea sunt aici pentru afacerea ta. Consulta-ne si iti raspundem gratuit!

Un raspuns complet si competent cere timp de documentare. Lasa-ne 6 ore lucratoare la dispozitie ca sa venim in intampinarea intrebarii tale.

 
Setari Cookie-uri